Продажба бойлери

Бойлери – продажба, монтаж и ремонт

Нашите ВиК майстори са специалисти в монтажа и ремонта на всички видове бойлери.
Правилният монтаж на бойлера е от изключително важно значение за не само за вашето домакинство, но и за вашата сигурност. Съветваме ви за извършването на тази отговорна дейност, за която се изискват опит и познания да се доверявате само на доказани професионалисти. На тел. 0878 433 411 може да заявите монтажа на този електроуред в удобно за вас време. Ремонтирането на повреден бойлер е също дейност, кв която сме специалисти. Той трябва да бъде извършен професионално, коректно, за да продължи вашият бойлер да функционира безпроблемно дълги години и най-вече – да е безопасен и надежден.
Има случаи, в които обаче ремонтът на стария ви бойлер не само е излишен, но крайно непрепоръчителен. В такива ситуации, а и когато се нуждаете от нов такъв било то за вашето ново жилище, къща и др. 411.bg предлага изключително разнообразие от бойлери – стандартни, хоризонтални, за високо и ниско налягане, такива, предназначени за мивката (или под нея), проточни, стоящи, със серпентина, термопомпени, термодинамични, буферни съдове, слънчеви колектори и др.
На тел. 0878 433 411 ще ви предоставим изчерпателна информация за всички видове бойлери, които предлагаме – за техните предимства,характеристика, цена, предимства. Не подценявайте качествения монтаж, той е гаранция за дългогодишното безпроблемно действие на избрания от вас бойлер.

ОБАДИ СЕ

Гаранция за извършена услуга се дава при представяне на издаден на място документ и визитка на управителя.
30 лв. такса за посещение, оглед и диагностика.