Отдавна отминаха времената, когато „разбирахме от всичко” и едва ли не всички бяха домашни майстори. В днешни дни това е невъзможно, а и е безсмислено. Сега вие разполагате с все по-малко време и появата на неочакван проблем може да обърка и без това натоварения Ви график. Независимо дали става въпрос за планирани или експресни ремонти, може да се доверите на 411 bg.

УСЛУГИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ:

 • ВИК – Фирмата ни разполага с най-добрите майстори водопроводчици, които са в състояние да се справят с всеки проблем. Те са на разположение денонощно и ще реагират своевременно при екстрена ситуация или ако се нуждаете от планиран ремонт.
 • ОТПУШВАНЕОтпушваме всички видове тоалетни – ръчно или машинно, в зависимост къде е проблемът. Същото важи и за мивки, канали, сифони, септични ями. Отпушваме улуци, шахти, щрангове и въобще всички водопреносни и отвеждащи системи и мрежи.
 • МОНТАЖ – Монтираме мивки в обществени сгради, хотели, апартаменти – навсякъде, където има нужда от такива. Ако сте си закупили бяла техника или се премествате, не се притеснявайте – монтажът на бойлера, пералнята, съдомиялната, може да оставите също на нас. Извършваме и всички дейности, характерни при ремонт или строеж на нова баня – монтиране на вана и джакузи, мебели за баня, тоалетни чинии, казанчета, душ батерии. Може да разчитате на нас и при монтиране на кранове, водомери, смесители, меки връзки за чиста и мръсна вода.
 • СМЯНА НА ЕЛЕМЕНТИ ОТ ВИК – В състояние сме да сменим всички щрангове, независимо дали става въпрос за апартамент, жилищна сграда или къща. Извършваме подмяна и на вертикални, и на хоризонтални такива. Същото се отнася и за всички видове тръби, кранове и водомери.
 • ИЗГРАЖДАНЕ НА ВИК СИСТЕМИ – Можем да изградим всяка една ВиК инсталация, независимо дали става въпрос за жилищна, обществена или търговска сграда. Разполагаме с необходимата техника за мащабни проекти, за изкопни дейности, за монтиране на тръби и т.н. След това ще сме в състояние да поддържаме водопреносната система. Освен това, създаваме и хидрофорни системи – това е необходимо на местата, където съществуват водоснабдителни проблеми.
 • ОТКРИВАНЕ И ПОПРАВКА НА ТЕЧОВЕ – Откриваме и поправяме течове по тръби, тоалетни казанчета, бойлери, водомери и др. Разполагаме със съвременна техника за диагностика на всички видове проблеми по водопреносната мрежа, така че спокойно може да ни се доверите.
 • ЕЛ УСЛУГИПодобно на ВиК услугите, които предлагаме, в 411.bg работят професионални електротехници, на които може да разчитате винаги, независимо дали става въпрос за аварийна ситуация или планирани ремонтни дейности.
 • ИЗГРАЖДАНЕ НА ИНСТАЛАЦИИ  Изграждаме ел. инсталации, независимо от тяхната сложност и предназначение – дали за частни имоти и жилища, дали за фирми, големи строителни обекти, дали на открито и т.н. 
 • ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕЛ.ТАБЛА  Те са една от най-важните части от всяка електрическа инсталация. Изграждането им е отговорен процес и дейност, за които майсторите ни имат необходимия опит.
 • ИЗГРАЖДАНЕ НА СКРИТО ОСВЕВТЛЕНИЕ –  Нашите майстори са специалисти не само по „грубата” част, но и са в състояние да  изпълнят скрито осветление във Вашия дом като задоволят най-капризните Ви и творчески търсения.
 • СМЯНА И РЕМОНТ – Сменяме захранващи кабели, табла на бойлери и др. Справяме се с абсолютно всички проблеми, свързани с електрозахранването – ремонтираме стълбищно осветление, ел. табла и инсталации. Естествено, предлагаме ремонт и на печки, фурни, бойлери, котлони и въобще на всички електроуреди.
 • МОНТАЖ  Освен ремонт, ще монтираме и всички електроуреди, от които имате необходимост – бойлери, печки, абсорбатори, аспиратори, електромери, печки, хладилници, фризери. Същото касае и разнообразието от осветителни тела – независимо от техния вид и предназначение.
 • ОТКРИВАНЕ НА КЪСИ СЪЕДИНЕНИЯ И КРАЖБА НА ТОК –  Това са две ситуации, в които е необходимо да реагирате мигновено. При първата има опасност от токов удар или по-голяма авария, а при втората – сметките ви за електричество да са по-високи от това, което реално потребявате. И в двата случая се обърнете към нас – при кражбата на ток ще Ви издадем протокол, с който може да уведомите органите на реда.
 • ПРЕМЕСТВАНЕ Преместваме бойлери когато се местите в ново жилище, ел. табла, ако правите големи ремонти, както и контакти и ключове.
 • ОСВЕТЛЕНИЕ Проектираме и изграждаме аварийно, алтернативно и стълбищно осветление.
 • АВАРИЙНИ ЕЛЕКТРОУСЛУГИ Нашите електротехници са на Ваше разположение денонощно и всеки ден от седмицата – независимо дали става въпрос за празник или почивни дни. Важното е да запомните, че независимо от проблема, с който се сблъскате, е най-добре да се свържете с нас и ние ще реагираме максимално бързо.
 • ПРОДАЖБА НА БОЙЛЕРИ –  Предлагаме разнообразие от видове и марки бойлери – хоризонтални и вертикални, стандартни, за всякакво налягане, неръждаеми и др. Освен консултация какъв точно вид бойлер Ви е необходим, ще извършим бърз и качествен монтаж.
 • Марките, които продаваме, са Tesy, Ariston, TermomaxDiplomat, Елппром. Освен това предлагаме и допълнителни услуги, касаещи Вашия бойлер: монтаж, демонтаж, свързване към ВиК и ел. инсталацията и др.

ИДВАМЕ БЪРЗО, НЕ ВЗИМАМЕ СКЪПО И ПОЧИСТВАМЕ СЛЕД НАС!

С течение на годините сме доказали, че на нас може да се разчита и в най-сложните ремонти и в най-кризисните ситуации. Търсете ни денонощно на телефони 0878 433 411

ОБАДИ СЕ

Гаранция за извършена услуга се дава при представяне на издаден на място документ и визитка на управителя.
30 лв. такса за посещение, оглед и диагностика.